Laatste jubileumconcert van ”zilveren” RSO Midden-Brabant in Oirschot

op dinsdag, 14 november 2017. Posted in Kunst & Cultuur

Op zondag 26 november

1_dinsdag_18_april_140_Custom204

Heeft u ook gehoord dat de jubileumconcerten van het RSO Midden-Brabant in Hilvarenbeek zo prachtig waren en heeft u deze gemist of wilt u dit 80-koppige orkest nog een keer horen? Dat kan, want op zondag 26 november geeft het RSO Midden-Brabant, haar laatste concert van dit jubileumjaar in Sociaal Cultureel Centrum De Enck, De Loop 67, 5688 EW Oirschot. Het concert begint om 14.00 uur. De kaartjes kosten € 10,-.

Het wordt een concert met vele speciale muzikale verrassingen, een echte jubileumshow dus. Er zullen vooral bekende melodieën te beluisteren zijn die speciaal voor dit orkest en zijn gastmuzikanten en zangeressen zijn gearrangeerd door dirigent Maarten Jense. Dit winterconcert van het 25-jarige RSO, met verschillende Diessense muzikanten, is zeker de moeite van het komen luisteren waard. U bent dan verzekerd van een zeer ontspannen culturele middag vol bekende melodieën.

Kaarten zijn te koop via de website: www.rsomiddenbrabant.nl en aan de zaal of via de website van de Enck: www.deenck.nl. Indien u nog vragen heeft (b.v. over rolstoelplaatsen) kunt u contact opnemen met contactpersoon Noor de Beer via de mail: noor27@home.nl of telefonisch: 013 5042447.