Mikz draagt bijna € 2.000,00 bij aan Serious Request

op donderdag, 03 januari 2013. Posted in Redactioneel

DSC05284mikz.JPG

Het thema van de actie Serious Request 2012, "Let's hear it for the babies", kon Mikz (kinderdagopvang, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, gastouders) natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan!

Heel veel vestigingen (in onder meer Haghorst, Vlijmen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Middelbeers, Sprang-Capelle, Drunen en Hilvarenbeek) hebben de afgelopen weken allerlei acties gevoerd waarin de kinderen een hoofdrol speelden en het resultaat mocht er zijn. In zeer korte tijd werd een heel mooi bedrag opgehaald met acties als Kerstmarkten waarop door kinderen zelfgeknutselde werkjes werden verkocht, koekjes bakken en verkopen, kerstkaarten maken en verkopen, lege flessen inzamelen etc. Mikz heeft als organisatie zelf ook een financiële bijdrage geleverd.

Hierdoor kon de initiatiefneemster bij Mikz, medewerkster Barbara van de Werken (rechts op de foto), de vrijdag vóór Kerst met collega Bo van Kuijk een cheque ter waarde van € 1.967,80 bij het glazen huis van Serious Request in Enschede inleveren!

Met dank aan alle ouders en opa's en oma's die gulle bijdragen hebben geleverd waardoor ook Mikz een steentje heeft kunnen bijdragen aan het terugdringen van de babysterfte op deze wereld!