MTB toertocht Diessen

op donderdag, 07 september 2017. Posted in Sport

Op 17 september

MTB_tocht_Diessen_17_sep

Op zondag 17 september 2017 organiseert Wieler Vereniging Diessen voor de elfde keer de MTB - toertocht voor ware mountainbike liefhebbers.

Na het succes van voorgaande edities, is er ook dit jaar een toertocht georganiseerd. De MTB – toertocht kan gereden worden met afstanden van respectievelijk 30, 45 of 60 KM. De verschillende routes zijn uitgezet in de prachtige omgeving van Diessen. De laatste 20km van de 60km route is volledig vernieuwd en gaat over mooie single tracks en Brabantse paden.

Alle leden van Wielervereniging Diessen, zetten zich deze dag dan ook extra in om deze toertocht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er wordt gezorgd voor duidelijk bewegwijzerde routes, veilige oversteekplaatsen, en niet te vergeten de benodigde pauze. Na 20 KM, kunnen alle deelnemers rekening houden met een zeer goedverzorgde pauze. Voor de deelnemers van de 60 km wordt er voor een extra pauze gezorgd. Na de tocht kan er worden gedouched en nagepraat in de kantine van RKDSV.

Het programma voor zondag 17 september ziet er als volgt uit:

Inschrijving, ontvangst en start tussen 08.30 en 10.00 uur in de kantine van voetbalvereniging RKDSV (Sportpark De Alsie), gelegen aan de Beekseweg 12a te Diessen. Foto's worden die dag verzorgd door eigen leden en zullen z.s.m. op de site onder "foto albums" te zien zijn.

Deelname toertocht:

Inschrijfgeld: € 4,00 euro; NTFU leden: € 3,00 euro; tot 16 jaar: gratis

 

Lid worden Wielervereniging Diessen?

Neem gerust contact met ons op via wielerverenigingdiessen@gmail.com