Nacht van de Gôolse Geheimen en Roovertsche Leij Streekfestijn

op maandag, 25 september 2017. Posted in Evenementen

Volop activiteiten in het weekend bij de Roovertsche Leij

A3_streekfestijn_poster

In het weekend van 30 september en 1 oktober organiseert Natuurpoort Roovertsche Leij samen met haar partners een groots streekfestijn voor en door de streek. Op zaterdag is er een theatrale avondwandeling tijdens de Nacht van de Gôolse Geheimen. Het weekend wordt afgesloten met een bruisend streekfestijn, vol aanbieders van streekproducten, muziek en allerlei gratis kinderactiviteiten.

Nacht van de Gôolse Geheimen
Op zaterdag 30 september, voorafgaand aan het Roovertsche Leij Streekfestijn, kunt u op theatrale wijze de nachtelijke natuur van Goirle ontdekken tijdens de Nacht van de Gôolse geheimen. Langs het Avonturenpad in het Klim & Avonturenbos maakt u kennis met allerlei nachtdieren, die door acteurs van Griffel Gracht Vermaak worden uitgebeeld. Het evenement start om 19.00 en eindigt om 22.00 uur. Voor dit evenement zijn kaarten te koop bij de Roovertsche Leij.

Kaartverkoop en reserveren
Kaarten voor de diverse starttijden zijn te koop via de Roovertsche Leij en kosten €3,- per persoon.  Een broodje wildstoof maakt onderdeel uit van de prijs.

Roovertsche Leij Streekfestijn

Na het succes van 2015 hebben de samenwerkende partijen, Natuurpoort Roovertsche Leij, Brabants Landschap, Rocks ’n Rivers, Gemeente Goirle, en ondernemersverenigingen Land van de Hilver en Stichting Kempen Goed besloten om eens per twee jaar het Roovertsche Leij Streekfestijn voort te zetten. Van 11.00 tot 17.00 uur kunt u op zondag 1 oktober volop genieten van streekproducten, recreatie, toerisme, natuur en cultuur (ook over de grens). Voor kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma mét Eco-Challenge, u aangeboden door Brabants Landschap en Rocks ’n Rivers. Geniet tevens van de muziek en de bijzondere sfeer onder het genot van een heerlijk drankje of gerecht op het terras van Natuurpoort Roovertsche Leij.

Adres en parkeren: Gorps Baantje 1 in Goirle.

Meer informatie: www.roovertscheleij.nl/streekfestijn