Nieuw spectaculair festival boxfest

op vrijdag, 07 oktober 2016. Posted in Jongeren

OP 15 OKTOBER IN HILVARENBEEK

boxfest

Red Vultures bassist Patrick de Kok en zanger Tony de Bruijn organiseren op zaterdag 15 oktober een bijzonder nieuwe festival in het Hilvarenbeekse The Box.

De Kok: Hilvarenbeek heeft altijd al veel muzikaal talent gehad en wij vonden het tijd worden om dit te bundelen in een de vorm van een festival. Boxfest wordt een combinatie van live bands en dj’s in de sfeer van een boxarena. Het podium zal worden omgebouwd tot een boxring waar zelfs een boxmatch te zien zal zijn onder aanstekelijke muziek van de  plaatselijke muziekfreaks dj’s Ruud en Willem.

De avond begint om 20.00 uur en zal worden geopend door The Tuesdays. Een nieuwe energieke Beekse band die het publiek omver gaat blazen met knallende rock en punkcovers. Red Vultures is de tweede band en lanceerde onlangs een indrukwekkende videoclip op Facebook van hun optreden eerder dit jaar tijdens Elastiek.

Als het dak er dan nog niet af is, gaat dit zeker gebeuren tijdens de show van de deels Beekse formatie Reservoir Dogs band. Deze club, die ook als begeleidingsband voor

George Baker opereert, laat de soundtracks van Tarantino films op een pakkende manier uit de speakers knallen. Een lust voor het oog waarbij je je waant in een meeslepende filmscene.

Tussen de optredens van bands in zullen bandleden van The Black Marble Selection samen met Machiel Driesser hun favoriete songs op vinyl het publiek inslingeren.

De Bruijn: Tickets voor deze niet te missen avond kosten 7,50 euro en we hebben ervoor gekozen om zonder voorverkoop te werken dus kom lekker op tijd want vol is vol. O ja, we hebben nog een leuke surprise act maar daar kan ik natuurlijk nog niets over loslaten.