Nieuwe start Koningsdag in Diessen

op zaterdag, 13 april 2019. Posted in Evenementen

Op zaterdag 27 april

Nieuwe start Koningsdag in Diessen

Iedereen is welkom om op Koningsdag zaterdag 27 april deel te nemen aan de verschillende activiteiten op de parkeerplaats bij partycentrum Hercules. Oranjecomité Diosna heeft weer een mooi programma samengesteld voor jong en oud, wat garant staat voor een gezellige dag!

Nieuwe start Koningsdag

We beginnen dit jaar met een nieuwe start. Vanaf 13.30 uur is het mogelijk om je fiets, skelter, step of loopfiets te versieren tot de mooiste fiets van Diessen. Om 13.45 uur start de tocht door het dorp waarbij Noaldje (van de Stopnaolden) jullie de weg wijst!

Kinderspelen

Rond 14.00 uur starten de kinderspelen met o.a. leuke spelletjes, een klimtoren, je kunt je laten schminken en voor iedereen is een lekkere suikerspin. Ook kun je een leuke ballonverrassing laten maken en een brandje blussen bij de brandweer. Wil je even iets spannends doen? Ga dan lekker lasergamen! Ben je moe van alle spelletjes dan mag je met een versierde plakje cake en een lekker bekertje ranja uitrusten op het terras.

De vrijmarkt

Ook dit jaar kun je op de vrijmarkt allerlei spullen verkopen vanaf 14.00 uur. Vanaf 13.00 uur kun je op de aangewezen plek rondom het parkeerplaats je plekje inrichten. Er zijn wel een aantal regels:

  • je mag geen etenswaren verkopen
  • op de verkoopplek is geen kraam of tafel aanwezig
  • Graag aanmelden via mail (comitediosna@gmail.com) of telefonisch: 06-15361904

De fietstocht

Voor de liefhebbers hebben we weer een mooie fietstocht uitgezet. Kom gezellig samen met je gezin of vriendengroep fietsen! De tocht is ± 35 km dus prima geschikt voor kinderen. De routebeschrijving is af te halen tussen 13.00 uur en 14.00 uur in de tent.

Bingo

Voor de oudere inwoners van Diessen en Baarschot houdt Oranjecomité Diosna op maandag 29 april vanaf 13.30 uur een bingo in de Eenhoorn.

Kom gezellig naar het terras, met live muziek, en geniet onder het genot van een drankje en lekker poffertjes of wafel van de foodtruck van alle activiteiten.

Er zijn leuke prijzen te winnen voor: de mooist versierde fiets, meest bijzondere kleurplaat, mooiste geschminkt, mooiste houtwerk, snelste piramidetijd en de beste speler van de dag! Kortom, nog meer redenen om langs te komen!

Kijk voor meer informatie over Koningsdag 2019 in Diessen op facebook pagina: Comité Diosna.

Oranjecomité Diosna