Op de hoogte blijven van evenementen in Hilvarenbeek?

op maandag, 10 november 2014. Posted in Gemeente

Check de nieuwe app of de site www.inhilvarenbeek.nl

Op de hoogte blijven van evenementen in Hilvarenbeek?

In Hilvarenbeek vinden regelmatig evenementen plaats die niemand wil missen. Daarom is er goed nieuws voor liefhebbers: met ingang van 1 november is VVV Hilvarenbeek aangesloten op de landelijke VVV-app. Via deze app op je smartphone krijg je - overal waar je je bevindt - de toeristische informatie van die omgeving. Alle evenementen die op de nieuwe website www.inhilvarenbeek.nl staan vermeld én voor toeristen en bezoekers interessant zijn, staan vanaf die datum ook automatisch op deze app.

‘Nu de plannen tot fusie tussen VVV Hilvarenbeek en Land van de Hilver steeds meer vorm krijgen, bundelen we de communicatie over evenementen in de Gemeente Hilvarenbeek en geven we deze op een herkenbare plaats weer. Op www.inhilvarenbeek.nl is een digitale evenementenkalender ingericht, waarop we alle evenementen aankondigen die in Hilvarenbeek plaatsvinden. Natuurlijk informeren we ook graag de toeristen die Hilvarenbeek bezoeken. Daarom hebben we ons aangesloten bij de landelijke VVV app. Hiermee kan iedereen, die zich in Hilvarenbeek bevindt, op zijn of haar smartphone zien wat hier te doen is. In één oogopslag zie je waar je kunt eten of drinken, wat er te zien en te doen is én waar je kunt overnachten. Een mooi promotie van Hilvarenbeek’, aldus Carry Damen van VVV Hilvarenbeek.

Ook Clasien de Leeuw van Rabobank Hart van Brabant is blij met deze ontwikkeling. ‘In de afgelopen 20 jaar gaven we in samenwerking met VVV Hilvarenbeek, de Verenigingsraad van Diessen en Creativiteitscentrum De Werckwinckel een weekkalender uit. Hierop waren de evenementen uit de gemeente Hilvarenbeek vermeld. Het was een hele klus om elk jaar alle data in een vroeg stadium te verzamelen. Zo’n gedrukte weekkalender is bovendien een momentopname. Wijzigingen die zich in de loop van het jaar voordeden, konden we niet bijwerken. Met deze digitale evenementenkalender biedt de VVV vanaf 1 november steeds de meest actuele informatie aan én kan iedereen die dat wil info over Hilvarenbeek raadplegen.’

EVENEMENTEN AANMELDEN

Carry roept verenigingen, stichtingen en bedrijven op om voortaan evenementen aan te melden voor de digitale evenementenkalender. ‘Mensen hoeven alleen even een mail te sturen naar info@vvvhilvarenbeek.nl en we nemen hun evenement op in de kalender. Dat kan uiteraard het hele jaar door. Er is nu ook meer ruimte beschikbaar om meer informatie over het evenement op te nemen.’

Met de introductie van deze digitale evenementenkalender en de VVV app komt de uitgave van een gedrukte evenementenkalender te vervallen.