Oud ijzer inleveractie PSV Taxandria Diessen

op zondag, 13 augustus 2017. Posted in Sport

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus

Oud ijzer inleveractie PSV Taxandria Diessen

Eind augustus is het weer zover. Dan houdt paardensportvereniging Taxandria weer een oud ijzer inleveractie bij manege Taxandria Emmerseweg 8 te Diessen.

Al het oude ijzer, zoals hekken, fietsen, auto’s, poorten, tonnen, ketels, maakt niet uit wat als het maar van metaal is, mag u komen brengen. U steunt er twee goede doelen mee, nl.:

1: Het ingezamelde ijzer komt ten bate van de clubkas,

2. Het is goed voor het milieu omdat het ijzer wordt gerecycled en als nieuw ijzer weer op de markt wordt gebracht. 

Omdat het organisatorisch niet mogelijk is om twee maal per jaar het oud ijzer aan huis op te halen willen we eind augustus weer een inleveractie organiseren. Vanaf  vrijdagmiddag 25 augustus staan er bij de manege containers klaar waarin u het metaal kunt deponeren. Natuurlijk zijn daar leden van paardensportvereniging Taxandria aanwezig die u hierbij een handje zullen helpen. Degene die een grotere hoeveelheid hebben en dit niet zelf kunnen brengen, kunnen bellen met 06-22206459.

Wat mogen we wel en wat niet in ontvangst nemen ?

We mogen geen autobanden, diepvriezers, koelkasten, gasflessen, plastic van uw tuinstoelen etc. in ontvangst nemen. Die materialen kunt u via de officiële weg inleveren bij de milieustraat van de gemeente. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.