Oud-ijzer ophaalactie Taxandria

op woensdag, 13 maart 2019. Posted in Sport

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019

Oud-ijzer ophaalactie Taxandria

Traditiegetrouw zal ook dit voorjaar weer een oud-ijzer ophaalactie in Baarschot, Diessen en Haghorst georganiseerd worden.  Leden van paardensportvereniging Taxandria zullen bij u aankloppen om u van alle oude metalen af te helpen. Denk hierbij aan alles wat van metaal is: potten, pannen, fietsen, hekken, poorten, tonnen, wielen, wagens, buizen, stalinrichting, etc., het maakt niet uit wat, als het maar van metaal is.

U krijgt bericht in de brievenbus, welke dag we bij u in de straat komen. Krijgt u geen bericht, dan komen we op zaterdagmorgen 6 april. Wij verzoeken u het oud ijzer ’s ochtends vroeg al aan de straat te zetten. Wanneer u, i.v.m. het gewicht of de hoeveelheid, problemen hebt om de materialen aan de straat te zetten, kunt u bellen met telefoonnr. 06 2220 6459, zodat leden van Taxandria u hierbij een handje kunnen helpen.

Zoals u wellicht weet, mogen we geen accu's, koelkasten, diepvriezers, autobanden, plastic van uw tuinstoelen en dergelijke meenemen.

Die materialen kunt u via de officiële weg bij de gemeentewerf inleveren.

Voorgaande jaren was, mede dankzij uw hulp, de oud-ijzer actie een succes. Hiermee wordt de paardensport in Diessen gestimuleerd.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking