Overhandiging digitale fotolijst aan Chris en Patricia

op woensdag, 06 februari 2013. Posted in Redactioneel

Fotolijstje Hercules.JPG

Op 14 januari 2012, dus ruim een jaar geleden, vierden Chris en Patricia Aerts het feit dat zij 10 jaar gastheer en gastvouw waren van Sport- en Ontmoetingscentrum Hercules.
Belangenorgaan Diessen en Verenigingsraad Diessen hadden in verband daarmee de verenigingen die vaak te gast zijn in Hercules of die op andere wijze Hercules een warm hart toedragen gevraagd of zij een bijdrage voor een cadeau wilden leveren. Dat is door vele verenigingen gedaan. Enkele kozen ervoor om een eigen cadeau te geven, wat uiteraard ook prima was.

Er is door Belangenorgaan en Verenigingsraad voor gekozen om op de feestavond filmpjes op te nemen die samen een digitaal gastenboek vormden. Dat is vervolgens aan Chris en Patricia aangeboden.
Er bleef echter nog een bedrag over. In overleg met Chris en Patricia is door Ralf Embrechts en Ine Gimbrère ervoor gekozen om de vele foto's die op de feestavond door Jos van de Schoot van Deusone en Ralf Embrechts waren gemaakt, in een digitale fotolijst te zetten die in het café van Hercules kan worden opgehangen. Op dinsdag 29 januari 2013 was het dan zo ver. Ralf en Ine overhandigden in aanwezigheid van Jos de digitale lijst aan Chris en Patricia.

De verenigingen die aan digitaal gastenboek en digitale fotolijst een financiële bijdrage hebben geleverd, zijn: Stopnaolden, EHBO, Blue Band, Fotostichting, Gemengd koor St. Willibrordus, Stichting Herculesprijs, Volksdansgroep Divolda, Judovereniging, stichting Vakantiespelen, KVO Diessen, RKDSV, Buurtvereniging 't Bugje, De oude vrijheid, Zonnebloem, Wielervereniging, KBO, Harmonie St. Willibrordus, Rode Kruis, Belangenorgaan en Verenigingsraad.