Peut Plasmans sponsoractie levert mooie bedragen op voor verenigingen

op donderdag, 10 december 2015. Posted in Redactioneel

Peut_spaaractie_33_Medium

Sinds een half jaar is het mogelijk bij Peut Plasmans om voor iedere getankte liter brandstof een cent af te dragen ten behoeve van een zelfgekozen vereniging of goed doel. Bovendien kan men dubbele of drievoudige punten sparen via de EMTE en Hep!

De verenigingen, die het eerste half jaar (per 1 december) een score van 30 euro of hoger hadden behaald, waren door Luc en Monique van Riel - Plasmans uitgenodigd om op donderdagavond 10 december om 19:00 uur hun cheque te komen afhalen bij het benzinestation. Ruim de helft van de 29 verenigingen met een score boven de 30 euro was inderdaad vertegenwoordigd in de carwash, waar, vanwege het koude weer, de overhandiging van de cheques plaatsvond. Luc vertelde dat er op 1 december in totaal zo'n 3700 euro gespaard was. Uiteraard gaat de sponsoractie gewoon verder na deze uitkeringen.

De verschillende vertegenwoordigers waren blij met de bedragen die ze overhandigd kregen. De toppers waren wel de korfbalvereniging D.S.V, die een cheque van 217,50 euro kreeg; EDN, dat niet vertegenwoordigd was, maar waarvoor wel een cheque van 261,15 beschikbaar is en als absolute topper R.K.D.S.V met een bedrag van 521,10 euro.