Peut Plasmans tank en schenk in een gulle bui

op dinsdag, 26 juni 2018. Posted in Diversen

Toespraak_Luc_Medium

Sinds drie jaar is het bij Peut Plasmans mogelijk om voor iedere getankte liter brandstof een cent af te dragen ten behoeve van een zelfgekozen vereniging, instelling, organisatie of (landelijk) goed doel. Bovendien kan men dubbele of drievoudige punten sparen via de EMTE en Hep!

Alle verenigingen, organisaties, instellingen en goede doelen die waren aangemeld, waren uitgenodigd door Luc en Monique van Riel - Plasmans om op donderdagavond 21 juni om 19:30 uur hun cheque te komen afhalen bij het benzinestation. Alle deelnemers krijgen sinds vorig jaar het bedrag voortaan op jaarbasis.

Een groot aantal  van de verenigingen waren inderdaad vertegenwoordigd bij de Peut pomp. Na een korte toelichting door Luc, werden de cheques uitgereikt.

De verschillende vertegenwoordigers waren blij met de bedragen die ze overhandigd kregen als resultaat van de schenkactie van het afgelopen jaar. Voor sommigen waren de bedragen nog erg beperkt ook al omdat ze nog niet zo lang deelnamen aan de actie. De topper was, zoals vorig jaar, R.K.D.S.V met een bedrag van 917,06 euro. Maar ook andere verenigingen konden rekenen op mooie bedragen. Zo was er 469,99 euro voor de korfbalvereniging D.S.V, 402,24 euro voor Harmonie St Willibrordus, 243,95 euro voor DTV Zandligt en 234 euro voor Nollie Dollie.

Wil je precies weten wat de  actie voor elke aangesloten vereniging of instelling heeft opgebracht tot nu toe, klik  dan op de link:  http://www.tankenschenk.nl/deelnemers/benzinestation-plasmans/