pROOSt met het lekkerste bier van Brabant!

op zaterdag, 01 september 2018. Posted in Evenementen

Persfoto_Festival_M

De Vrijthof in Hilvarenbeek gaat een knallende afsluiting van het festivalseizoen tegemoet. Op 9 september zal dat het decor zijn voor het Bierfestival pROOSt van Bierbrouwerij De Roos. Fans van genieten en Beekse gezelligheid kunnen terecht op knusse binnenplaats van De Roos of op de sfeervolle Vrijthof. pROOSt is gratis toegankelijk.

Brabantse Koffietafel

Op zondag start pROOSt om 13.00 uur met de Brabantse Koffietafel. Goed gezelschap en verschillende heerlijke streekproducten vormen de hoofdingrediënten van deze maaltijd. Voor de Brabantse Koffietafel zijn vouchers te koop, onder meer in de museumwinkel van De Roos, Infopunt Hilvarenbeek en voorafgaand aan het koffietafel bij de bonnenstand.

Ambachtelijke brouwerijen

Om 14.00 uur barst pROOSt in alle overtuiging los. Ondergebracht in een gezellige stand, presenteren ambachtelijke bierbrouwerijen zich op en rondom de Vrijthof. En ook wat muziek betreft, zit u ook dit jaar weer meer dan goed. Op de binnenplaats van de brouwerij zijn Peer en Luc inmiddels de vaste muzikale stamgasten en op de Vrijthof tekenen de Plekband en d’Af en Toeters voor de muzikale omlijsting. Daarnaast wordt de gerestaureerde Bedford transportvrachtwagen gepresenteerd.

Hip Hap HOP-festival

In de stand van De Roos wordt van alles verteld over de stand van zaken op het hopveld. De eerste oogst wordt rond die tijd verwacht. En natuurlijk wordt het complete programma van het Hip Hap HOP-festival er uit de doeken gedaan.

Brabants Lekkerste Bier

Bent u de eerste die Brabants Lekkerste Bier proeft? Op pROOSt kan het. Dan ontknoopt juryvoorzitter Zjef Naaijkens – bekend van De Veulpoepers - de wedstrijd die de Brabantse dagbladen samen met Bierbrouwerij De Roos organiseert. De finalisten presenteren zich op pROOSt in een stand met hun lekkerste bier. Tegen het einde van de middag zal bekend worden hoe de podiumplaatsen zijn verdeeld.

Benieuwd naar het complete programma van pROOSt? Kijk dan op www.bierbrouwerijderoos.nl.