Reijrink Staalconstructie B.V.: Sterk werk in staal!

op zaterdag, 07 april 2018. Posted in Jongeren

Doe, kijk en ervaar STAAL tijdens de meeloopmiddag voor scholieren.

Sterk_werk_in_staal

Inloop- en meeloopmiddag in de staalconstructie voor scholieren bij Reijrink Staalconstructie in Esbeek op 18 april. Middelbare en VMBO/MBO leerlingen kunnen kennismaken met de wereld van staal. De veelzijdige mogelijkheden ontdekken en zien hoe je met je handen zoveel kunt leren. Op deze middag zijn ouders uiteraard ook welkom voor een kijkje in het bedrijf.

Op 18 april opent Reijrink Staalconstructie B.V. zijn deuren in Esbeek. Jongeren krijgen de kans te lassen en werken met staal. Ze zien hoe een las-robot bestuurd wordt. Ze kunnen plaatsnemen in een hoogwerker. Stalen zenuwen zijn niet nodig, maar boven in een hoogwerker komen ze van pas. Reijrink wil dat jongeren zien en voelen hoe mooi en afwisselend werken met staal is en dat er veel toekomstmogelijkheden zijn in de technische staalindustrie. Mannen van staal zijn hard nodig in deze bloeiende tak. 

En dat geldt ook voor vrouwen. Aanpakkers, doeners, werkers. De staalwereld ligt voor hen open en biedt veel mogelijkheden. 

Reijrink staalconstructie is een Erkend Leerbedrijf (sinds 2000). Een (v)mbo-leerling kan terecht voor het praktijkdeel van zijn opleiding. Zij werken onder andere samen met: SVMT opleidingen, BBL opleidingen, BOL opleidingen. Ook snuffelstages behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie:
Reijrink Staalconstructie: Karin Reijrink; 013-5041585, Tim van Dun; 013 -5041585.
 
(Wat een mooie foto; vindt u ook niet)