Remco Kuipéri nieuwe directievoorzitter Rabobank Hart van Brabant

op vrijdag, 07 december 2018. Posted in Diversen

Remco_Kuiperi_profielfoto_M

OISTERWIJK – Per 1 januari 2019 start Remco Kuipéri als directievoorzitter bij Rabobank Hart van Brabant. Hij volgt Lilian Damen op die leiding gaat geven aan Rabobank Tilburg en Omstreken.

Jan Vlasblom, voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank Hart van Brabant maakte dit nieuws bekend. Jan: “We zijn blij met de komst van Remco. Remco is een energieke man met een coöperatief hart. Hij heeft een goed oog voor klanten en medewerkers. Met Remco halen we een ervaren bankier in huis en een goede verbinder naar onze samenleving”

Samen klaar staan voor onze klanten

Remco: “Het idee dat ik 2019 mag beginnen als nieuwe directievoorzitter van Rabobank Hart van Brabant maakt me ontzettend blij. Normaal gesproken ben ik niet zo van de goede voornemens. Maar voor deze keer maak ik nú, eind november alvast graag een uitzondering. Ik heb er enorm veel zin in om zo snel mogelijk de markt en de klanten te leren kennen en te laten zien dat ónze Rabobank klaar staat voor de klanten. Dat we samen zichtbaar, betrokken en verbindend zijn!”

Achtergrond Remco Kuipéri

De afgelopen 1,5 jaar maakte Remco zich als directievoorzitter sterk voor de klanten en het werkgebied van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Eerder werkte hij als directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Eindhoven-Veldhoven. Remco is sinds 2012 actief binnen de Rabobank organisatie en vervulde gedurende zijn carrière diverse management- en directiefuncties.