Spannende pub-quiz voor jongeren

op dinsdag, 07 februari 2017. Posted in Jongeren

Foto_1_Medium_en_logo

Op vrijdag 27 januari vond in Hercules de Doldwaze pubquiz plaats. De organisatie was verrast door een grote opkomst van maar liefst 93 deelnemers in de leefijd van 12 tot 16 jaar.
Bij binnenkomst werd een lekkere fruitcocktail geserveerd. Ondertussen waren de jeugdagenten, Novadic Kentron en de GGD gearriveerd. Bij de jeugdagenten konden blaastesten worden afgenomen bij de GGD en Novadic Kentron kon er gebruik gemaakt worden van een alcoholsimulatiebril.

Er werd rond half 9 begonnen met de kahootquiz. Bij deze quiz is een mobiele telefoon verplicht en d.m.v. een inlogcode kon iedere deelnemer meedoen met deze quiz. De vragen waren divers: mode, sport, lifestyle, alcohol, drugs, groepsdruk, cyberpesten. De quiz werd door de quizmaster Chris Aerts aan elkaar gepraat en ondersteund door leuke filmpjes van YouTube.
Na een korte pauze en spannende strijd kwamen er twee winnaars uit de bus; Luuk uit Diessen en Josh uit Hilvarenbeek. Zij gingen uiteindelijk met de drone met camera naar huis.
Aan het einde van de quiz waren er nog leuke spellen, zoals een variant op de beerpong (maar dan met water), het spelletje "stokjes steken", maar ook goede muziek. De avond is georganiseerd door Wij-Wel in samenwerking met de gemeente.

Wij-wel is alweer aan het brainstormen voor een volgende avond voor jongeren in de leeftijdscategorie van 12 tot 16 jaar; dit keer zonder voorlichtingsdoel maar gewoon een LOL-avond. Dus heb je ideeën voor zo'n avond; stuur een mail naar info@wij-wel.nl.

‘Wij-wel’, voor elkaar en met elkaar, niemand kan het alleen. U niet en ook wij niet. Maar wel ‘voor elkaar en met elkaar’. Lid worden van “Wij-wel”?, Kijk op www.wij-wel.nl of mail ons info@wij-wel.nl