Sponsorwandeltocht

op dinsdag, 13 februari 2018. Posted in Milieu en natuur

25 februari wandelen voor Alpe d'Huzes

sponsorwandeltocht_Medium
Wandelen is voor Mien en Adrie van Gestel, Marian Abrahams en Carla van Duijn – hiernaast op de foto – een activiteit waar ze veel plezier in hebben. Om dat met meer mensen te delen en ook nog eens in actie te komen voor een goed doel organiseren zij op zondag 25 februari aanstaande een sponsorwandeltocht ten bate van KWF Alpe d’Huzes.
 
Tussen 10.00 en 10.30 uur kunnen belangstellenden bij Den Horst starten voor een mooie verrassende wandeling in de directe omgeving van Haghorst. Het inschrijfgeld is vijf euro per persoon. Bij vertrek van de wandeltocht de deelnemers van Arie en Karien Slegtenhorst een kopje koffie of thee en iets lekkers aangeboden. Catering De Sluis biedt alle deelnemers bij terugkomst  ook nog een worstenbroodje aan.
 
Extra reden om zeker aan de Alpe d’Huzes sponsortocht mee te doen.  De gehele opbrengst gaat naar het goede doel en opgeven kan tot en met 22 februari per mail via a3vangestel@gmail.com of tjannieb@live.nl. 
 
Als mensen niet mee kunnen of willen lopen, kunnen zij de actie toch steunen door een vrijwillige bijdrage te storten op bankrekeningnummer NL20 Rabo 1098 100 417 t.n.v. Alpe d’Huzes.