The Box en WC Experience zetten goede traditie voort

op woensdag, 08 augustus 2018. Posted in Kunst & Cultuur

Op zaterdag 22 december

WC_experience_2018_22_dec-1_Custom
The Box sluit het jaar groots af met een speciaal (vervroegd) Kerstcadeau voor alle feestvierders van Hilvarenbeek en omstreken: WC Experience.

Zaterdag 22 december komen de mannen van WC Experience een flink feestje bouwen in Hilvarenbeek. De Rock ‘n Loll-band heeft al drie keer eerder een dampende show weggegeven in The Box, dus we kunnen inmiddels spreken van een mooie traditie die we graag voortzetten. WC Experience is zo’n band die je als echte Brabander een keer gezien móet hebben. Maar als je een show hebt meegemaakt, ben je verkocht voor het leven. De bulldozer aan licht, geluid en show die WC Experience over het publiek heen laat denderen, werkt verslavend. Hits als “Maag ik hier rooke?!” en “Is everybody sjaggerijnig??!” zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven staan.
De kaartverkoop voor dit speciale kerstfeest start nu op www.ojcthebox.nl/tickets. Zorg dat je er snel bij bent, want op = echt op! Tot zaterdag 22 december bij WC Experience in The Box, Bukkumweg 30a te Hilvarenbeek! zaal open vanaf 20.00 uur.