The Box viert haar 5-jarig bestaan!

op dinsdag, 15 januari 2019. Posted in Jongeren

Op zaterdag 19 januari

bbb_night

Hiep hiep hoera! Het is feest!! Time to celebrate!! The Box bestaat 5 jaar! ‘Een project waar we iets meer dan 10 jaar geleden met een club enthousiaste vrijwilligers aan begonnen en wat is uitgebouwd tot de mooie organisatie en zaal die we nu zijn,’ aldus Marc Appels, bestuurslid en programmeur van The Box.

Vijf mooie jaren zijn voorbij gevlogen met toffe evenementen, groot & klein voor jong en oud zoals de jeugddisco, kindercarnaval (schuimparty), Shine On Stage, No Boundaries festival, Zotte Lotte, Nieuw Leven Theater, Jongerenwerkworkshops, maar ook de vele concerten, zoals de Bikse Band Night, de Nollie Dollie Battles, Maiden uniteD, Trip to Dover , Gelukzoekers, Ill Trusted, Up The Irons en al die andere toffe bands die de revue zijn gepasseerd!!!

Ook een special shout-out natuurlijk naar al die Bikse bands die The Box met hun optredens in die 5 jaar hebben gesteund. Frenky en de Freaks, Ongeschoren! Coverband, Von Horny's, RED VULTURES, Vals Licht, The Lucky Dice, The Tuesdays, Juicy Lucy and the Woodpeckers, Van Wijnhoven Folk Music, Skabadabadoo en nog vele anderen.

Naast dit alles zijn er ook schitterende samenwerkingen ontstaan met onder andere de lokale ondernemers, Gemeente Hilvarenbeek, VLOH radio, JBM Events, Nollie Dollie Festival, Jongerenwerk Hilvarenbeek, BW Sound en nog vele meer!

Bovenstaande was natuurlijk niet gelukt zonder al onze trouwe bezoekers en zeer zeker niet in de laatste plaats onze oud-vrijwilligers en vrijwilligers die zich altijd volledig hebben ingezet om het de gasten, organisaties en artiesten naar hun zin te maken!! The Box wordt dan ook (ongesubsidieerd) draaiende gehouden door onder andere de grote inzet van enthousiaste vrijwilligers. Daarom is The Box dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die een steentje bij willen dragen. Heb je nog wat vrije tijd over en lijkt het je leuk om een keertje een bardienst te draaien of een evenement mee te organiseren of wil je je op een andere manier nuttig maken dan ben je van harte welkom om je aan te melden als vrijwilliger bij The Box. Dit kan via het contactformulier op de website van The Box.

De organisatie kijkt met trots terug op 5 geweldige jaren, maar kijkt vooral ook vooruit in de toekomst. Inmiddels is er een frisse wind door het vrijwilligersbestand gewaaid en de vernieuwde organisatie heeft laten weten dat er al grootste plannen zijn gemaakt voor de komende 5 jaar en dat er flink uitgepakt gaat worden, dus dat belooft wat!

Maar om nu eerst het 5-jarig bestaan te vieren organiseert The Box op 19 januari een Birthday party met niemand minder de Huilende Mannen. Even heerlijk terug in de tijd. Naar de Jordaan, waar het schilderij van de huilende jongen, het begin van kitsch genoemd wordt, zijn de huilende mannen dit van de covermuziek. Een optreden van de Huilende Mannen bestaat uit smartlappen, in de oude stijl van Willy Alberti, Johnny Jordaan enz. Geen skihut, maar de echte smartlap. Niet met een tape, maar met een echte band, zang, drum, bas, gitaar, toetsen en accordeon. Een smartlap zing je niet alleen.

De Huilende Mannen is van iedereen, voor iedereen, want zingen, dansen en feesten doen we samen!! De avond wordt aan elkaar gedraaid door de Dj’s van The Box dus vergeet ook niet je dansschoenen mee te nemen! Zet hem vast in je agenda want dit wordt gegarandeerd het leukste feestje om het nieuwe jaar mee te beginnen! De zaal is open vanaf 20.00 uur en het feest zal om 02.00 uur eindigen. De entree is uiteraard gratis.

Dus kom gezellig een biertje, wijntje of iets anders pakken op 19 januari en vier het samen met de vrijwilligers van The Box!!