‘Toffe Haan’ en ‘Meer’ in The Box

op maandag, 16 september 2019. Posted in Jongeren

Op zaterdag 28 september

image1

Zaterdag 28 september is er weer eentje om in je agenda te noteren! Deze avond heeft The Box twee supertoffe bands voor je weten te strikken; niemand minder dan ‘Meer’ (BE) en ‘Toffe Haan’ (NL).

‘Meer’ zal de avond aftrappen en deze band mag je zeker niet missen! Nederlandstalige poprock, puur, recht uit het hart en altijd klaar voor Meer! De muziek die zij maken kunnen we omschrijven als Nederlandstalige rock met een vleugje pop, maar dan gekweekt in eigen Belgische potgrond. Soms stevig, dan weer ingetogen. Meerstemmigheid, gitaren, bas, drums en sax zorgen samen met hun uit het leven gegrepen teksten voor een beleving waar je niet omheen kan. Deze vijfkoppige band staat met passie en vol overgave on stage!

‘Toffe Haan’ zal de avond afsluiten. Van kleinkunstige pop tot bombastische rock, van Toffe Haan kun je alles verwachten. Listige samenzang, snuggere teksten en uitmuntend gitaarspel strijden heldhaftig om suprematie. Invloeden gaan van André Manuel, De Dijk tot BLØF, langs Tenacious D en een vleugje Metallica. Toffe Haan staat garant voor een avondje ‘muur van geluid’ waar het enthousiasme en de jeugdigheid van afspatten! Naar eigen zeggen kunnen ze zich zomaar ontwikkelen tot de beste band ter wereld. Hun woorden… Het tekent in ieder geval het grensverleggende verlangen naar de top! Hier zal nog lang over nagepraat worden.. Mis het niet en kom genieten van een avondje goeie muziek van Nederlandse en Belgische bodem in onze eigen moedertaal.

Kaarten in de voorverkoop zijn beschikbaar à € 5,00. Op de avond zelf zullen aan de deur ook kaarten verkocht worden à € 7,50. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Www.ojcthebox.nl/tickets

Voor de vrijwilligers uit de regio Hilvarenbeek hebben we een speciale actie!!! Laat even door middel van een mailtje naar ojcthebox@gmail.com weten waar je vrijwilliger bent en met hoeveel jullie willen komen. Dan zetten wij jullie op de gastenlijst! Let op! Alle vrijwilligers zijn welkom dus ook van sportclubs of vrijwilligers in de zorg! Laat wel even op tijd weten in de reacties hieronder of je komt en zet je op ‘aanwezig’ in het evenement, zodat je er straks zeker van kunt zijn dat je binnen kunt.