‘Trap ALS de wereld uit’ team Tilburg stopt er mee

op dinsdag, 19 november 2019. Posted in Evenementen

Trap_ALS_stopt_na_15_jaar

Helaas hebben we als ALS team regio Tilburg moeten besluiten om te stoppen met de organisatie van de fiets- en wandeltochten. 15 jaar op rij hebben we veel fietsers en wandelaars een mooie dag bezorgd waarmee veel geld is opgehaald voor de Stichting ALS. Helaas hebben we ALS niet de wereld uit kunnen ‘trappen’ en overlijden er nog elk jaar 500 patiënten aan ALS en komen er elk jaar weer 500 nieuwe patiënten bij. Waarom stoppen we er dan mee?

De taken die bij het organiseren van dit evenement horen zijn steeds zwaarder gaan wegen voor de vrijwilligersgroep. In september hebben we de afgelopen editie geëvalueerd en met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om te stoppen met de organisatie van het evenement. Wie weet gaan er op kleinere schaal nog eens ALS acties plaatsvinden, maar het alom bekende fiets- en wandelevenement in juni van de afgelopen jaren zal niet meer plaats vinden.

We bedanken alle deelnemers van de afgelopen jaren die hebben geholpen om van het evenement een succes te maken. Onze dank gaat ook uit naar onze sponsors, waardoor de jaarlijkse opbrengst voor de ALS Stichting vaak ruim boven de €10.000 uit kwam.

In het bijzonder dank aan Henk Baars Bike Sports uit Hilvarenbeek voor het in het verleden tweemaal beschikbaar stellen van de hoofdprijs.
Ook speciale dank aan Paul van Korven Tweewielers uit Goirle en fietsenwinkel Van Oirschot Van Ginhoven uit Riel, die zich voor meerdere jaren hadden verbonden aan het evenement met het ter beschikking stellen van de hoofdprijs van de loterij.
 
Zie voor meer informatie ook Facebook via onderstaande link.