Try-out show Dave Vermeulen's Voltage plays Tom Petty & The Heartbreaker

op maandag, 26 november 2018. Posted in Kunst & Cultuur

Op 7 december exclusief in The Box

Voltage_Bandshoot_03-02-2018-0711_Custom

“Music is probably the only real magic I have encountered in my life. There’s not some trick

involved with it. It’s pure and it’s real. It moves, it heals, it communicates.

And does all these incredible things,” - Tom Petty

Vorig jaar in oktober is helaas de legende Tom Petty veel te vroeg op 66-jarige leeftijd overleden. Petty is een groot voorbeeld voor veel artiesten, ook voor Dave en zijn mannen! En volgens ons is er te weinig aandacht voor deze artiest. Hij is super belangrijk geweest voor de Amerikaanse en ook Europese muziekscene. Hij heeft samenwerkingen met o.a. Johnny Cash en Traveling Wilburys op zijn naam staan. Hij heeft vele albums uitgebracht, vele songs geschreven die andere artiesten, waaronder John Mayer en Johnny Cash, weer gecoverd hebben. Kortom, hij is een baas en de beste songwriter van de wereld.

Om Petty en zijn muziek volledig eer aan te doen gaat Voltage - met uitgebreide bezetting - in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019 de clubs in om een dikke best-of show te geven. Met bekende hits als "Free Fallin'" en "Mary Jane's Last Dance", zal het Nederlandse publiek nogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty-gevoel benadert. Er is bijna een vergeten markt voor deze muziek, veel liefhebbers zullen dit weten te waarderen! “Petty was een grootmeester in songwriting & performing, samen met zijn Heartbreakers.

“Mijn muzikale carrière heb ik voor een groot deel aan hem te danken en elke plaat van hem staat in mijn platenkast. It works, connects and celebrates life. Let’s return the favour and celebrate his life!” - Dave Vermeulen. Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, en spelen tijdens het naprogramma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

Dave Vermeulen's Voltage komt op 7 december voor een exclusieve Try -out van hun ”We won't back down”- tour naar The Box In Hilvarenbeek.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.ojcthebox.nl/tickets of - indien er nog zijn - aan de deur!!

The Box ligt aan de Bukkumweg 30A in Hilvarenbeek en de deuren gaan open open 20.00u.