Vakantieloop Biest-Houtakker

op donderdag, 05 juli 2018. Posted in Sport

Op woensdag 15 augustus

Vakantieloop_foto_poster_2016_Custom

Deze week sluiten de basisscholen in het Zuiden voor zes weken hun deuren. Voor de uittocht naar de vakantiebestemming begint graag nog even aandacht voor een evenement in de laatste week van de grote vakantie: de Vakantieloop in Biest-Houtakker op woensdag 15 augustus. Van harte welkom bij dit gezellige evenement van atletiekvereniging Achil’87 uit Hilvarenbeek en voetbalvereniging S.V. S.O.S. uit Biest-Houtakker.

Programma wedstrijden en trimlopen
18.45 uur: 1 km jeugd t/m pupillen A;
19.00 uur: 4 km;
19.30 uur: 10 km.

Voorinschrijven is mogelijk tot en met donderdag 9 augustus. Inschrijven op de wedstrijddag kan vanaf 17.00 uur tot 30 minuten voor de start van een looponderdeel.

Locatie
De start is op Sportpark de Stevort, Vossenhol 22a, 5084 HK te Biest-Houtakker, waar kleed- en douchegelegenheid en parkeergelegenheid aanwezig zijn. Het parcours - een rondje van 2 km - is geheel verhard.

De Vakantieloop is uitermate geschikt om de conditie weer eens te testen na enkele weken lekker luieren. De 4 km is een geschikte afstand voor lopers die zich tijdens hun vakantie hebben voorgenomen na thuiskomst wat meer te gaan bewegen.

Voor meer info zie www.achil87.nl