Vlooienmarkt in Hilvarenbeek

op maandag, 01 april 2019. Posted in Kunst & Cultuur

Op 13 en 14 april 2019

vlooienmarkt_2019_flyer_Custom

Ieder jaar wordt, ín april, de Vlooienmarkt georganiseerd door de Koninklijke Harmonie Concordia van 1839. In 1966 werd de vlooienmarkt voor de eerste keer georganiseerd, maar in 2019 is de markt nog altijd springlevend. De jaarlijkse opbrengst van deze vlooienmarkt is een onmisbare financiële impuls voor de vereniging. De Koninklijke Harmonie Concordia gebruikt deze financiële opbrengsten onder andere voor het verder uitrollen van muziekonderwijs voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Hilvarenbeek. Blazersklassen, slagwerkklassen e.d. zijn projecten die hierdoor worden mogelijk gemaakt.

Tijdens het Vlooienmarkt weekend zijn alle leden van de Koninklijke Harmonie letterlijk in touw. Leden, partners, vrienden; iedereen steekt van vrijdagavond en tot maandagmorgen de handen uit de mouwen. Sjouwen, inrichten, verkopen, even ontspannen, opruimen, vegen, klaar.

De vlooienmarkt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een traditie waarop wordt gerekend. Altijd zijn er  grote getale bezoekers die op zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur hun slag proberen te slaan. Voor elke leeftijd is wat wils. De keuze is altijd verrassend en het is er iedere keer weer gezellig. Allerlei spullen worden verkocht. Op het terrein is ook een café waar u kunt genieten van een kopje koffie, gebak, soep of een snack.

Dit jaar vindt de vlooienmarkt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april. Het terrein is geopend van 11.00 – 16.00 uur. Het adres is De Roodloop in Hilvarenbeek (de bewegwijzering wijst u de weg). Entree en aanschaf van spullen is alleen met contant geld mogelijk.

We hopen u te ontmoeten op onze vlooienmarkt.