‘Wij-wel” aktie- Emté Boodschappenpakketten

op dinsdag, 28 november 2017. Posted in Belangenbehartiging

‘Wij-wel” aktie- Emté Boodschappenpakketten
 De Wij-wel zuil bij de Emté ingang, in de buurt van de kassa’s wordt goed gevuld met volle kaarten, niet volle kaarten, losse zegeltjes… alle zegeltjes zijn van harte welkom in de Wij-wel zuil.

“Wij-wel” rekent, met uw hulp op zegeltjes, voor wel 175 Emté boodschap pakketten.
Vorig jaar kregen we vragen of artikelen uit het pakket ook ingeleverd konden worden. Hiervoor hebben we dit jaar speciale adressen waar we bij de voordeur een inleverbak zetten waar de artikelen in gelegd kunnen worden. Ook de waardebonnen in de boodschappenpakketten zijn van harte welkom.Vanaf vrijdag 1 december staan de inleverbakken bij de volgende adressen:
- Haghorst Karel Verhoeven St. Josephstraat 9
- Diessen Noud van de Heuvel Gulden Akker 18
- Diessen Bart Kuijpers Willibrordusstraat 14
- Diessen De Eenhoorn Theresiastraat 23
- Baarschot Jac Linnemans Baarschotsestraat 5

Wij-wel ondersteunt ook van de harte de arrenslee Emté actie van dit jaar. In de arrenslee kunnen 100 kerstwenskaarten gehangen worden. Klanten van Emté krijgen zo de mogelijkheid om aan iemand die een pluim verdient een gratis boodschappenpakket te gunnen. 25 kaarten worden hier uit gehaald en de personen die hierop staan krijgen een gratis boodschappenpakket.
‘Wij-wel’, voor elkaar en met elkaar, niemand kan het alleen. U niet en ook wij niet. Maar wel ‘voor elkaar en met elkaar’. Lid worden van “Wij-wel”?, Kijk op www.wij-wel.nl of mail ons info@wij-wel.nl