Wij WEsterhoven winnaar Kempentrofee 2018

op maandag, 11 februari 2019. Posted in Diversen

persfoto_HR_1_of_1_Custom

Eersel, 7 februari 2019

Favoriet Wij WEsterhoven is door de Kempenaren gekozen tKempentrofee 2018ot het meest gewaardeerde initiatief in de Brabantse Kempen en daarmee winnaar van de Brabantse Kempentrofee 2018.

Wij WEsterhoven wist maar liefst 32 procent van de stemmen binnen te halen. Waarnemend burgemeester Joseph Vos van de gemeente Eersel reikte de trofee uit. De andere genomineerden waren Project NLS, Torenzicht een Grensbeleving, Inkoop Samenwerking de Kempen en SamenSlim Eersel.

Met de uitreiking van de Kempentrofee wil het Streekplatform, hèt samenwerkingsverband in de Brabantse Kempen, projecten en initiatieven onder de aandacht brengen die zich onderscheiden door hun vernieuwende aanpak of samenwerking. De twaalfde feestelijke editie van de uitreiking werd door het Huis van de Brabantse Kempen in samenwerking met de gemeente Eersel en Industrie Groep Eersel op de sfeervolle locatie van Oogenlust in Eersel georganiseerd. De avond werd gepresenteerd door Pythia Winia.

Winnaar Kempentrofee 2018

Bij Wij WEsterhoven hoort iedereen erbij. Iedereen heeft talent en moet op zijn niveau mee kunnen doen! De stichting zorgt ervoor dat het in Westerhoven, ook op de lange termijn, goed werken en wonen is. Zij combineren dat door het organiseren van activiteiten en projecten rondom vier thema’s: ‘Wij Groeien op’, ‘Wij Wonen en leven’, ‘Wij Worden ouder’ en ‘Wij Werken, leren en ondernemen’. Alles is gericht op meedoen; de inclusieve samenleving.

De prijs werd uitgereikt aan een afvaardiging van WIJ Westerhoven tijdens een feestelijke avond in een sfeervolle zaal met alle andere genomineerden, inwoners, ondernemers en bestuurders uit de Kempen.

Foto: Imca van de Weem - photography